Nødvendig utstyr

• PC
  • minnekortleser for SD-kort
  • adapter for microSD-kort til SD-kort
  • microSD-kort på mellom 4GB, og 32GB (64GB minnekort eller større fungerer ikke!)

Forberedelse

1. Last ned programmet Win32 Disk Imager: https://sourceforge.net/projects/win32diskimager/
  2. Last ned Sensio X1-programvaren: http://download.sensio.no/public/images/x1/image/030619.img
  3. Sett inn kort i minnekortleser koblet til PC
  4. Start Win32 Disk Imager, og  velg Sensio X1-programvaren du har lastet ned
  5. Velg kortleseren i "Device"
  6. Her velger du Sensio X1-programvaren ved å trykke på mappe-ikonet, og klikker filen
  7. Når dette er utført velges "Write"

Utførelse

1. Koble kontrolleren fra spenning
  2. Sett inn minnekort i minnekortleseren på kontroller
  3. Hold inne "reset-knappen", og koble kontrolleren til spenning i 30 sekunder (diode blinker rødt)
  4. Når øverste diode begynner å blinke rødt er overføring igangsatt, og du kan slippe "reset-knappen"
  5. Dette tar opptil 10 minutter, og når øverste diode lyser grønt kan du ta ut minnekortet
  6. Åpne prosjektet i xSetup, høyreklikk på kontrolleren i listen over kontrollere, trykk "rekey"
  7. Last så opp prosjektet via xSetup