Det er mulig å velge mellom to alternativer

•  1 års abonnement - 129 kr / mnd(inkl.mva), totalt kr 1548,-

•  3 års abonnement -  75 kr / mnd(inkl.mva), totalt kr 2700,-

Alle nye kunder får med gratis abonnement i tre måneder for å teste ut funksjonaliteten, deretter vil man motta en epost med varsel om å fornye. Vi har ingen automatisk fornying av våre tjenester.


Abonnementet åpnes innen 5 minutter, og eier av prosjektet vil motta en faktura på epost noen dager senere. 


Fordeler med å ha et aktivt abonnement: 

 1. Du vil motta varsler på epost og/eller sms dersom det skulle oppstå noe med anlegget ditt. De varslene du vil kunne motta er:
  • Kontroller mister kontakt med server (nettverk)
  • Dersom en/ flere enheter ikke rapporterer inn til oss innenfor gitte tidsrammer
  • Dersom en enhet har lavt batteri
  • Det er mulig å lage egne varsler under innstillinger i xSetup.
  • Det er mulig å lage push meldinger i xSetup
 2. Du kan fjernstyre anlegget ditt. Du kan være hvor som helst i verden, så lenge du er tilkoblet internet, overvåke/styre anlegget ditt. Du har full tilgang til alle funksjoner, og kan gjøre endringer på lys/varme osv. så huset ditt er klar for din hjemkomst. Det vil også være mulig å styre anlegget fra nettleser på en PC eller via xSetup.
 3. Du kan tilknytte Google Home til prosjektet. (Du må opprette en sak hvor du sender oss eposten som er tilknyttet Google)
 4. Oversikt over energiforbruk. Du kan få oversikt over energiforbruket ditt gitt i grafer og diagrammer inntil et år tilbake.
 5. Hvis det er feil på anlegget ditt og installatør trenger bistand av Sensio for feilsøking vil Sensio kunne se hva som skjer på anlegget og lettere kunne bistå installatøren.Eier kan fornye eller aktivere et abonnement på to måter:

 1. Fra appen Sensio Smarthus
 2. Fra websiden https://unity.sensio.no
  Om du ikke får opp disse knappene så må forsikre deg om at du er eier og at du har fylt ut all brukerinformasjon som navn, adresse og telefonnummer på din bruker.